Tříkrálová sbírka 2023
14. prosince 2022 Články a tiskové zprávy

Tříkrálová sbírka 2023

BLÍŽÍ SE TRADIČNÍ TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023

Tak, jako každým rokem, i letos navštíví naše domovy Tři králové, aby rozdávali radost a požehnání. Největší dobrovolnická akce, vyhlášená Charitou Česká republika, proběhne v první polovině ledna také v Neratovicích a dalších spřátelených obcích. Konkrétně ve dnech od 4. do 10. ledna budou skupinky koledníků obcházet místní obydlí a vybírat finanční prostředky na pomoc potřebným.

Letošním záměrem Tříkrálové sbírky pořádané Charitou Neratovice je získat finance na vybudování bezbariérových chodníků kolem Domu s pečovatelskou službou sv. Jakuba v Libiši, abychom našim klientům lépe zpřístupnili velkou část zdejší zahrady. Dále bychom rádi poskytli rozsáhlejší podporu námi adoptovanému devítiletému chlapci, Kirillovi Navitskému, z  Běloruska. A pokud bychom vybrali dostatek finančních prostředků, chtěli bychom také podpořit neratovickou Farnost při její práci s místní mládeží.

Budeme velmi rádi, pokud i vy zahájíte nový rok dobrým skutkem, přivítáte naše koledníky s otevřenou náručí a do sbírky se dle svých možností zapojíte. Pomáháte tím, nejen nám, šířit dobro a lásku, které není nikdy dost. Zapojit se můžete též prostřednictvím online platby přes uvedený QR kód. Bezhotovostním převodem lze přispívat od 1.1. do 31.1.2023.

Jak postupovat při platbě s QR kódem:

V mobilu, kterým chcete platbu provést, je nutné mít nainstalovanou aplikaci své banky.

Nejprve je třeba se do své aplikace přihlásit.

Dále najdeme pokyn k platbě přes QR kód.

QR kód se naskenuje – objeví se formulář s již vyplněným číslem tříkrálového účtu a variabilním symbolem dané Charity.

Stačí zadat darovanou částku a platbu potvrdit                                                

Za jakoukoliv účast vám předem moc děkujeme a vážíme se jí.

Požehnané svátky vánoční a mnoho zdraví do nového roku                            QR KÓD - Neratovice 777911923

přeje Charita Neratovice