TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023 Zobrazit fotogalerii

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023

V pondělí 16. 1. proběhlo v neratovické Charitě oficiální rozpečetění všech kasiček z Tříkrálové sbírky 2023. Všechny příspěvky byly následně sečteny a zaslány na centrální účet Tříkrálové sbírky Charity ČR. Samotnému sčítání přihlížel sám starosta Neratovic, pan Roman Kroužecký, a místostarostka Jana Hanslíková, kterým tímto moc děkujeme za pomoc a spolupráci.Celkový výtěžek Tříkrálové sbírky 2023, zajišťovaný Charitou Neratovice, byl neuvěřitelných 170.103 Kč. Tato částka bude použita na vybudování bezbariérových chodníků kolem Domu s pečovatelskou službou Sv. Jakuba v Libiši, abychom našim klientům lépe zpřístupnili velkou část zdejší zahrady.

Naše velké poděkování patří všem koledníkům, především pak šikovným dětem ze ZŠ Libiš, za jejich čas a úsilí, které na koledování vynaložily. Slova díků patří i ostatním dobrovolníkům a zaměstnancům Charity, kteří šikovné dětičky doprovázeli, nebo se na realizaci sbírky jinak podíleli. A obrovské poděkování patří Vám všem, kdo jste naše koledníky s láskou přijali a do Tříkrálové sbírky přispěli jakýmkoliv finančním obnosem. Pomáháte tím, nejen nám, šířit dobro a lásku, které není nikdy dost.

Pro ty, kdo se do Tříkrálové sbírky zatím zapojit nestihl, je do 31.1.2023 stále možnost přispívat pomocí přiloženého QR kódu. Děkujeme za Vaši štědrost.

QR KÓD - Neratovice 777911923

 Velice si vážíme Vaší podpory a účasti. Máme velkou radost, že jsme se letos mohli znovu osobně setkávat a uspořádat tradiční koledu Tří králů, na rozdíl od předchozích let plných omezení. Vstupujeme do nového roku 2023 s optimistickou vizí a přejeme si, ať je pro nás všechny tento rok ještě lepší a bohatší na společné zážitky, než rok předchozí.

Úspěšný rok a pevné zdraví přeje Charita Neratovice

Irena Růžičková

vedoucí oddělení kanceláře a provozu, projektový koordinátor
Tel.: 315 685 190 E-mail: %.xBVd5j48GjGK7%WkvDRUd_~8Gy.77_T-M