Národní cena kvality pro Farní charitu Neratovice

Farní charita Neratovice byla oceněna Národní cenou kvality České republiky v programu START PLUS titulem "úspěšná organizace". Slavnostní předání ceny se uskutečnilo dne 28.listopadu 2017 ve Španělském sále Pražského hradu pod záštitou prezidenta republiky Miloše Zemana, předsedy Senátu Parlamentu ČR Milana Štěcha a ministra průmyslu a obchodu ČR Jiřího Havlíčka.

Cenu převzala ředitelka organizace paní Miloslava Machovcová:,,Jsem velice potěšena, že naše organizace získala toto ocenění, které je výsledkem kvalitní, týmové spolupráce všech zaměstnanců naší organizace. Tímto bych chtěla všem zaměstnancům velice poděkovat.

Národní cena kvality ČR je prestižní ocenění udělované již od roku 1995. Program START PLUS využívají organizace, které chtějí získat komplexní popis v jakém stavu se organizace nachází a hodnocení tohoto stavu. Výstupem hodnocení je zpráva zahrnující silné stránky organizace, oblasti pro zlepšování a bodové hodnocení. Oceněná organizace může  získat jeden z titulů : perspektivní či úspěšná organizace.