FARNÍ CHARITA NERATOVICE PŘIPRAVILA JUBILEJNÍ SETKÁNÍ V LIBIŠI

V květnových dnech pořádala naše organizace tradiční setkání klientů a přátel v Libišské sokolovně, letos již desáté. V jarním duchu a s hezkým počasím se sjelo 100 klientů skoro ze všech našich středisek. Čekal je bohatý program s překvapením a taky malý dárek od firem Lohmann & Rauscher a Hartmann Rico, které zastoupily paní Dagmar Prokopová a slečna Pavlína Čechová. Pozvání přijali i vzácní hosté, zástupci měst a obcí kde naše charita působí a to pan starosta městské části Praha Klánovice MUDr. Ferdinand Polák, pan starosta Kostelce nad Labem Václav Chalupa, zástupce obce Tuhaň pan Antonín Urbánek  a za něžné pohlaví  paní starostka města Neratovice  Mgr.Lenka Mrzílková s paní místostarostkou Bc. Markétou Rajchertovou, paní starostka města Odolena Voda Hana Plecitá a místostarostka obce Obříství paní Renáta Šulcová. Tradicí se stalo i vyhlášení sestry a pečovatelky roku , letos titul získala paní pečovatelka Ivana Mejvaldová ze střediska Obříství a zdravotní sestřička z Rudné, paní Andrea Burghardová. Po všech oficialitách nám zatančily děti ze Základní školy v Libiši a velkým překvapením byl kouzelník Pavel Kožíšek, který svými kouzly a humorem pobavil všechny zúčastněné. Akce se povedla, senioři si zatančili, zazpívali, dali si kávu a popovídali s přáteli, se kterými se setkali po roce a většina slíbila, že příště určitě dorazí zase. A odměnou je jejich poděkování a úsměvy.